2014. december 5., péntek

A kezdet ….

Üdv Mindenkinek!

Ebben a blogban (közel 10 éves turisztikai tevékenységgel a hátam mögött) olyan utazásokról, helyekről szeretnék megosztani információkat, melyek nem a konzerv utazásokról szólnak.

Mi a konzerv utazás?
Bemész egy utazási irodába személyesen vagy virtuálisan, befizetsz egy útra, megmondják, hogy mikor hova, mivel, stb. Olyan mint egy konzerv, csak ki kell nyitni és benne van minden. Semmit nem kell csinálnod, szervezned, intézned, még a csomagodat is más viszi…..

Kipróbáltam, nekem nem jött be. 

Persze vannak akik ezt szeretik, nem vagyunk egyformák.
Ennek ellenére Nekik is ajánlom ezt a blogot, hátha kedvet kapnak egy nemkonzerv utazáshoz annak minden nyűgével, bajával, érdekességével, szépségével, varázslatos élményével.

Miért tartom jobbnak a nemkonzerv utazást?
Azt tapasztaltam, hogy így jobban meg lehet ismerni az adott ország, régió, település életét, lakóit, történelmét, tájait, építészetét.
Sokkal több élményt nyújt, mint egy wellness hétvége, vagy egy all inkluzív nyaralás.

Ha Neked is van "nemkonzerv" uti élményed, szívesen felteszem a blogra, hátha más is kedvet kap oda utazni és átélni azokat az élményeket, amit Te is átéltél ott.

Azért van némi kritérium.
A blog nem reklámfelület. Tehát direkt reklámot nem teszek ki, de ha megemlíted, hogy "a helyi PIZZA pizzériában finom a kaja", vagy "a Kocsma a tengerészhez sörözőben jó a sör", az még belefér.
A lényeg, hogy ha Neked tetszett egy dolog, azt ne hagyja ki más se.

Ha elég sokan osztják meg uti élményüket, egy virtuális utikönyvet is létre tudunk hozni.

Akkor rajta…..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése